Clubkleding

Zwemkleding bestellen!

Voor bestellingen en prijzen van o.a. zwemkleding en asseccoires word je via de link doorverwezen naar de webshop van TYR. http://tyr.nl/
Vergeet niet de clubcode in te voeren voor de korting: TYOP1206. Niet alleen krijg je een mooie korting, maar je steunt ook jouw club OZ&PC.

 

Clubkleding OZ&PC

Vanaf  december 2017 kunnen leden weer nieuwe clubkleding bestellen bij Fabri. Deze clubkleding heeft in de polo een miniem verschil met de huidige. Dit is echter voor de club geen bezwaar. De clubkleding blijft Fabri: tot eind 2020 bestelbaar.

Kijk goed naar de maten voordat je besteld.
Om te bestellen kan men deze link gebruiken:  http://ozpc.fabri.nl/   
Op dit moment (mei 2018) zijn er problemen met de link en achter de schermen werkt men aan herstel van de link. Zodra die werkt, zullen we dit op de site vermelden.

U kunt echter uw kleding en/of rugtas ook telefonisch bestellen en bij afhalen aan de zaak betalen. Het duurt een paar dagen voordat de bestelling er is. Deze wordt namelijk bij Erima besteld en voorzien van het logo van OZ&PC. Bestelde kleding en/of rugtas kan daarom ook niet retour in het geval u een verkeerde maat/model heeft besteld.
Fabri: tel 0541-519866
Adres: Bremenstraat 6, 7575EH Oldenzaal

Hieronder ziet u de kleding en tas die u kunt bestellen.