• Clubkleding

  Zwemkleding bestellen bij TYR

  Voor bestellingen en prijzen van o.a. zwemkleding en accessoires word je via de link doorverwezen naar de webshop van TYR. http://tyr.nl/ Alléén op zwemkleding en accessoires, besteld bij Tyr, krijgt u korting van 20% als u de clubcode invoert. Vergeet dit dus niet. De clubcode is TYOP1206. U krijgt niet alleen een mooie korting, maar u steunt ook de club OZ&PC.

  Clubkleding OZ&PC bij Fabri sport

  Nieuwe leden en leden die hun kleding willen vervangen of aanvullen kunnen weer clubkleding bestellen bij Fabri. Deze clubkleding heeft in de polo een miniem verschil met de huidige. Dit is echter voor de club geen bezwaar. De clubkleding blijft tot eind 2020 bestelbaar.

  Kijk goed naar de maten voordat je bestelt.
  De kindermaten hebben één model voor zowel jongens als meisjes. Dames kleding is vanaf maat XS (maat 34/ongeveer kindermaat 164) te bestellen. De damesshorts zijn korter en meer sluitend; de poloshirts getailleerd.
  Het is aan te raden, vooral bij kindermaten, om een short en poloshirt van een clubgenoot in vergelijkbare maat te passen. Dit voorkomt dat u verkeerde kleding bestelt.

  De bestelling kan geplaatst worden in de webshop via de volgende link:
  https://fabri.nl/product-categorie/partners/ozpc/

  U kunt echter uw kleding en/of rugtas ook telefonisch of per mail bestellen en bij het afhalen aan de zaak betalen. Het duurt een paar dagen voordat de bestelling er is. Deze wordt namelijk bij Erima besteld en daarna voorzien van het logo van OZ&PC. Het voorzien van het logo van de club valt onder bedrukkingskosten. U kunt ook de naam van uw kind op de polo laten drukken, maar dit valt onder eigen kosten. Verkopen van te klein geworden kleding wordt in geval van naam op het poloshirt wel wat lastiger. U betaalt altijd verzendkosten!

  Let op!
  Bestelde kleding en/of rugtas kan niet retour in het geval u een verkeerde maat/model heeft besteld, omdat de kleding speciaal voor u besteld wordt. U bent zelf verantwoordelijk voor de bestelde maat.

  Fabri is bij de bestelling alleen de tussenpersoon tussen Erima en OZ&PC, een service die we op prijs stellen.

  Fabri: tel 0541-519866
  Adres: Bremenstraat 6, 7575EH Oldenzaal

  Hieronder ziet u de kleding en tas die u kunt bestellen. Het eerste poloshirt en short is het model dat hoort bij de kinder- en herenmaten. Het tweede poloshirt en short is het damesmodel.