• Clubkleding

  Zwemkleding bestellen bij TYR

  Voor bestellingen en prijzen van o.a. zwemkleding en accessoires word je via de link doorverwezen naar de webshop van TYR. http://tyr.nl/ Alléén op zwemkleding en accessoires, besteld bij Tyr, krijgt u korting van 20% als u de clubcode invoert. Vergeet dit dus niet. De clubcode is TYOP1206. U krijgt niet alleen een mooie korting, maar u steunt ook de club OZ&PC.

  Clubkleding OZ&PC bij Fabri sport

  Nieuwe leden en leden die hun kleding willen vervangen of aanvullen kunnen weer kleding bestellen via de website van Fabri. 

  Kijk goed naar de maten voordat u de bestelling plaatst!
  Bestelde kleding en/of rugtas kan niet retour in het geval u een verkeerde maat/model heeft besteld, omdat deze speciaal voor u besteld wordt.U dient deze dan uiteraard te betalen.

  De kindermaten hebben één model voor zowel jongens als meisjes. Dameskleding is vanaf maat XS (maat 34-ongeveer kindermaat 164) te bestellen. De dames shorts zijn korter en meer sluitend; de poloshirts getailleerd. Het is aan te raden, vooral bij de kindermaten, om een short en poloshirt van een clubgenoot in vergelijkbare maat te passen. Dit voorkomt dat u verkeerde kleding bestelt. 

  Door een technisch probleem kan er momenteel niet via de website van Fabri clubkleding besteld worden. U kunt een mail sturen naar Fabri t.a.v. Noes of bellen. Zie hieronder de gegevens. Geef duidelijk aan wat en welke maat u wilt bestellen.

  U kunt echter uw kleding en/of rugtas ook telefonisch of per email bestellen en bij het afhalen aan de zaak betalen.
  Het duurt een paar dagen voordat de bestelling er is. Deze wordt namelijk bij Erima besteld en daarna door Fabri voorzien van het logo van OZ&PC. Het voorzien van het logo van OZ&PC valt onder bedrukkingskosten.
  U kunt ook de naam van uw kind op het poloshirt laten drukken, maar dit valt onder eigen kosten. Verkopen van te klein geworden kleding wordt in geval van naam op het poloshirt wel lastiger. U betaalt altijd verzendkosten!

  Fabri is bij de bestelling alleen de tussenpersoon tussen Erima en OZ&PC, een service die we op prijs stellen.
  Fabri: tel 0541-519866
  Adres: Bremenstraat 6, 7575 EH Oldenzaal
  Email: info@fabri.nl

  Hieronder ziet u het jongens/heren model van polo en short.
  2022-01-01: Deze huidige uitvoering van de polo is niet meer leverbaar. Er komt een nieuwe uitvoering voor in de plaats met dezelfde kleurstelling. zodra hier meer bekend over is, zal dit vermeld worden. Voor zowel dames als heren zijn nog enkele maten (40, L, XL, XXL) en kindermaten (140, 128) in voorraad bij het bestuur. Broekjes ook. 

    

  Hieronder het damesmodel van polo en broekje

    

  Ook kunt u een tas, een rugzak of een vest (let op de maat) bestellen