• Waterpolowedstrijden

    Bij de waterpolo heb je verschillende niveaus van competitie wedstrijden. De senioren (dames en heren) spelen momenteel op een  hoog niveau, 1e klasse nationaal. De niveau’s die daar onder zitten zijn bond, district en kring. De competitie bestaat gemiddeld uit 22 wedstrijden en loopt van september tot en met april. Bijna ieder weekend wordt een wedstrijd gespeeld. De ene week thuis (in Vondersweijde) en de andere week uit bij de tegenstander in het zwembad. Aan het einde van de competitie promoveren de hoogst geëindigde teams naar de klasse er boven en de laagst geëindigde teams degraderen naar de klasse er onder. Naast de competitie spelen de seniorenteams de ManMeer Cup en een aantal recreatieve- en voorbereidingstoernooien.

    De jeugd speelt ook competitie. Zij kunnen dit op verschillende niveau’s doen. Het hoogste niveau is de kampioenspoule. Eindig je hier bij de hoogste teams dan mag je het Nederlands Kampioenschap spelen. De jeugd speelt naast de competitie ook toernooien.
    Jeugdleden die deelnemen aan het Talenten Centrum Oost Nederland (TCON) nemen met dit team deel aan de Waterpolo Opleidingscentrum Centrum (WOC) competitie. Deze spelen een wedstrijd in de maand. Deze competitie wordt afgesloten met een NK finale weekend.